Grow Circular is geboren!

Een jaar of 5 geleden gooide ik het roer om, mijn leven werd één grote ontdekkingsreis.

Ik zei mijn carrière vaarwel en al reizende door verschillende landen werd ik verliefd op de aarde, op de overvloed die de natuur ons te bieden heeft, op de mensen die aarde als thuis beschouwen.

Deze aarde is onze speeltuin, onze “garden of eden”. En met ‘onze’ bedoel ik niet alleen van de mens, maar van alles wat hier is, groeit, bloeit en beweegt.

Ik heb een aantal belangrijke lessen geleerd;
💚 Dankbaarheid
💚 Zorg dragen voor wat je dierbaar is
💚 Het enige waar je invloed op kunt uitoefenen, is je eigen gedrag

Door een samenkomst van alles, ben ik begin dit jaar actief aan de slag gegaan om mijn steentje bij te dragen. Om zo mijn eigen gedrag te laten dienen als voorbeeld voor anderen, anderen waarmee ik de liefde voor de aarde deel.

Niets gaat ooit werkelijk verloren, kijk maar naar de pacific plastic soup.. Het is aan ons om die cirkels zo efficiënt mogelijk te maken en afscheid te nemen van dingen die maar een korte life cycle hebben, op zoek naar duurzame vervangers of het één met het ander aanvullen.

Al deze ideeën en projecten wil ik onderbrengen onder één noemer, om mensen te inspireren en te adviseren over een meer duurzame manier van leven.

Come and GROW CIRCULAR with me❤️🌱

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *