Jouw ervaring is belangrijk!

Lieve lezer,

Grow Circular is geboren vanuit mijn passie om de wereld te verbeteren, en mijn missie om dit met zoveel mogelijk mensen te delen om te inspireren en samen te werken aan een mooie toekomst op deze aarde.

Ik hoop dat je mij ook kunt inspireren en helpen groeien door jouw feedback hieronder achter te laten. Jullie reacties zie ik met veel liefde tegemoet.

Heb je een workshop gevolgd? Hoe heb je dat ervaren? Maak je nog gebruik van je aromaroller en wat heeft dat je gebracht? Mis je nog iets, of heb je punten die verbeterd kunnen worden?

Volg je mijn ontdekkingsreis naar een zero-waste leven? Heeft het je ergens getriggerd om kritischer te kijken naar jouw eigen voetafdruk op deze planeet? Wat is voor jou duurzaamheid? Wat zijn uitdagingen waar je tegenaan loopt? Over welk onderwerp zou je meer informatie willen?

Hebben we samen gewerkt? Wat vond je daar van, hoe kunnen we toekomstige samenwerkingen naar een hoger plan tillen?

Volg je wel eens een yoga- of Pilates les? Hoe ervaar je mijn lessen, wat vind je fijn en wat mis je?

Hebben we elkaar ergens ontmoet? Hoe ben je hier op mijn website terecht gekomen?

Wil je iets anders delen?

Bedankt voor je tijd en moeite om hier een bericht achter te laten.

5 thoughts on “Jouw ervaring is belangrijk!

  • Author gravatar

   Beste Nadine,

   Met plezier loop ik inmiddels al weer een tijdje langs de piushaven naar Movonne voor de pilatesles en soms een yogales. Ik vind je lessen erg prettig. Er is altijd een warm welkom en je neemt me op een fijne, rustige, wijze mee door de les en ondersteunt waar nodig.
   Afgelopen vrijdag mocht ik deelnemen aan je workshop over etherische oliën. Zittend in een uitnodigende cirkel liet je me kennismaken met deze voor mij nog vrij onbekende wereld, met een heerlijke toverthee erbij. Je liet ons ruiken, voelen, nadenken en verbinden. Je vroeg ons naar onze ervaringen en deelde met ons wat etherische olien zijn, wat hun oorsprong is en hoe deze toe te passen. Via een meditatie en wat visuele ondersteuning bracht je ons naar het zelf maken van een olierollertje. Mijn rollertje gebruik ik nu op de borstkas, voor het openen daar. De geur is verder ook verwarmend en ontspant. Je had alles prachtig voorbereid en hebt duidelijk passie voor deze oliën, een mooiere wereld en respect voor je lijf. Ik probeer ook lief te zijn voor onze wereld en ik ga eens kijken welke kleine stapjes erbij ik dit jaar ga nemen. Bedankt Nadine!

   Groeten van Nicole

  • Author gravatar

   Bij Nadine heb ik de workshop over etherische olie gevolgd. Nadine heeft daarin mijn interesse nog meer gewekt. Voorheen gebruikte ik etherische olie in een diffuser en baseerde ik mijn keuze vooral op de geur. Dankzij de workshop en de passie waarmee Nadine vertelt ben ik mijzelf verder gaan verdiepen in etherische olie. Sinds de workshop gebruik ik iedere avond etherische olie voor het slapen gaan (onder de voeten), meng ik etherische olie met jojobaolie (tegen jeukende/geïrriteerde huid) en kies ik een geur voortaan ook uit op hetgeen wat het mij kan brengen (bijv. rust, reinigend etc). Ik ben hierdoor veel bewuster bezig met geuren en het is leuk om op onderzoek uit te gaan. Hopelijk kan Nadine nog veel meer mensen enthousiasmeren over het gebruik van etherische olie.

  • Author gravatar

   Lieve Nadine,

   Jouw olieworkshop was heel tof!
   Ik zou ‘m iedereen aanraden. Ik kom zeker nog eens bij je terug en ben heel blij met de olie die ik gemaakt heb.

   Liefs,
   Nanneke

  • Author gravatar

   Het is al weer een poosje geleden dat ik een hele leuke etherische olie workshop heb gedaan bij nadine. De workshop vond ik erg prettig. Genoeg informatie over olie. Lekker creatief bezig geweest met het maken van rollertjes. Er was ruimte voor gezelligheid, meditatie en wat lekkers. Nadine is fijn mens en heel gastvrij. Kortom een aanrader om bij haar een workshop te volgen!

  • Author gravatar

   Lieve Nadine,

   Wat geef jij een leuke workshop en leerzaam, ben je erg dankbaar voor wat je me hebt bij gebracht. We blijven contact houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *