Hoe het begon…

Ik kwam terug van een bijna 3 jaar durende wereldreis, de wereld stond stil. Wat moest ik nou met al die mooie plannen om duurzame/circulaire festivals te organiseren?
Een beetje verdwaald in eigen land, ging ik weer aan het werk in een branche die ik kende; de horeca. Dit heb ik altijd met zoveel plezier gedaan, het is helemaal mijn ding om gastvrouw te zijn! Om op deze manier te connecten met zoveel verschillende mensen. Ik wilde dit echter wel graag naar een hoger plan tillen, meer met de natuur en wereld bezig zijn, echt een verschil maken.
Daarnaast verlangde ik enorm naar zelfstandigheid. De ene na de andere lockdown en maatregel werd me om de oren geslingerd en na jaren van zoveel vrijheid viel het me niet mee het gevoel te hebben opgesloten te zitten in “het systeem”.

Ik ben niet bang om groots te dromen, het liefst werk ik wanneer ik wil en doe ik alleen maar dingen waar ik gelukkig van wordt. Daarnaast wil ik mijn werk op kunnen pakken, verplaatsen en reizen, en overal weer kunnen uitvoeren waar ik neerstrijk. En ik doe het liefst verschillende dingen, niet de hele week hetzelfde.

De wereld ging een beetje open en weer dicht, open en dicht en dit ging een tijdje zo door.. Ik besloot mijn tijd nuttig te besteden en mijn kennis over duurzaamheid verder uit te diepen. Ik stopte met het eten van vlees, daagde mezelf uit zonder plastic te leven voor een maand, ruimde kilo’s zwerfafval op en kwam vervolgens via een DIY tandpasta uit bij etherische oliĆ«n.

Ik hakte een knoop door en dook er middenin, kocht een starterspakket met olietjes, volgde online classes en ging vooral zelf aan de slag met heel veel uitproberen. Ik richtte mijn “werkplek” in en alleen dat al maakte me zo gelukkig! Grow Circular was geboren!

Inmiddels een jaar later, zoveel geleerd en zoveel gegroeid met dit bedrijf door alleen maar te doen wat ik leuk vind en dit met anderen te delen.

Ik gun iedereen de kennis om duurzame en natuurlijke keuzes te maken voor jezelf en de mensen om je heen. Ook gun ik iedereen de vrijheid en energie van dit “werk”.

Wordt jij mijn nieuwe partner in crime? Of gewoon nieuwsgierig geworden? Je weet me te vinden;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *