Missie & Visie

Één ding weet ik heel zeker, ik ben een reiziger. Ik hou van reizen, onderweg zijn, ontdekken, op avontuur gaan, bewegen en vernieuwen! Fysiek reizen is het afgelopen jaar wat minder voor de hand liggend geweest, maar gelukkig zijn er nog zoveel meer dingen te ontdekken en ik ben dankbaar dat ik daar de tijd en ruimte voor heb gekregen.

De reis waar ik mij het afgelopen jaar in heb gestort is die naar een levensstijl zonder afval. In het realiseren van deze missie hoop ik onderweg zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren en helpen dezelfde kant op te bewegen.

Visie

Afval komt in vele soorten en maten, zichtbaar en onzichtbaar, tastbaar en niet tastbaar. Maar afval is pas echt afval als je het weggooit en het op een stortplaats terecht komt, of erger nog, in de oceanen. Dit laatste is iets wat ver over de houdbaarheidsdatum is. Er worden overal innovatieve ideeën bedacht om de “Plastic Soup” op te ruimen en hiervan nieuwe materialen en gebruiksvoorwerpen te maken, maar als we niets doen aan de hoeveelheid afval die we genereren is dit dweilen met de kraan open.

Ik kijk met een kritische blik naar onze (consumptie)maatschappij en motiveer mensen om hetzelfde te doen. Vraag je eens af hoe het anders kan voor je naar een winkel gaat of naar een webshop surft, je zult verrast worden door je eigen creativiteit!

Missie

De wereld verbeteren, stapje voor stapje, beginnend bij jezelf.

Kernwaarden

Overvloed: er is een overvloed aan alles, we leven in een oneindig Universum. De meesten weten dit maar handelen er niet naar, ze leven nog in de overtuiging dat alles wat van ‘mij’ is niet van ‘jou’ kan zijn. Maar weet je, er is genoeg voor alles en iedereen als we weer gaan delen.

Vrijheid: vrijheid heeft vele vormen en is voor ieder mens anders. Voor mij betekent vrijheid dat ik de tijd en middelen heb om aan mijn missie te werken. Anderen inspireren door mijn eigen gedrag en keuzes als voorbeeld te stellen.

Natuur: het is overal om ons heen, wij zijn overal om de natuur heen, we zijn er onderdeel van, wij zijn natuur. Ik erken dit en probeer onze krachten te bundelen, door de natuurlijke overvloed te gebruiken om voor mezelf te zorgen.

Collectief: het inzetten van creativiteit heeft mijn ogen en hart geopend voor een community van mensen die hetzelfde denken. Allemaal in hun eigen kracht en specialiteit voor het gezamenlijke doel om de wereld weer een stukje mooier te maken.