Over Nadine

Mijn naam is Nadine en ik ben Grow Circular begonnen vanuit mijn droom en drang naar een schonere en groenere wereld om met elkaar in te leven.

Na een wereldreis van bijna 3 jaar, waarin ik prachtige plekken heb mogen ontdekken maar ook extreme vervuiling heb gezien, begreep ik dat iedereen zélf het verschil mag maken om de wereld te verbeteren. Volggedrag, vingers wijzen naar een ander, het brengt ons niet verder en of we nou willen of niet: we groeien. Alleen jij bepaalt in welke richting je groeit!

Tijdens die reis heb ik ook in zelfvoorzienende communities mogen wonen, en mogen werken op muziekfestivals die volledig circulair zijn. Hier heb ik veel inspiratie en ideeën opgedaan die ik in mijn eigen leven en omgeving implementeer, om het goede voorbeeld te geven en anderen aan het denken te zetten over hun eigen gedrag. Ik ben ervan overtuigd dat door het planten van kleine zaadjes van bewustzijn, iets heel moois kan bloeien.

Mijn missie is om door mijn passie uit te dragen die zaadjes van bewustzijn te planten. Mensen bewust maken over de impact die ze hebben op onze aarde en de voetafdruk die ze achterlaten. En om mensen te inspireren, te laten zien dat het echt niet duur of tijdrovend hoeft te zijn om “groener” te leven en werken. Ik help je graag op weg, met een advies op maat, om met motivatie en plezier het avontuur aan te gaan naar een meer duurzaam leven.